Kleivstaul

Velutstyrt hytte på 90 kvm i landlige omgivelser i Høydalsmo.
Stor overbygd terrasse 28kvm m/bord, benker og stoler.

  • Beliggenhet: I landlige omgivelser ved Mostøyl, langs E-134.
  • Innhold: Dusj og toalett. Kjøkken, 3 soverom m/8 sengeplasser, derav 1 soverom med himmelseng. Stor stue med peis.
  • Utstyr: Kjøkkenutstyr, vaskemaskin, komfyr, kjøleskap, etc. Tv/parabol. Puter og dyner.
  • Kort veg til: Høydalsmo stadion og langrennsløyper 8 km. Oftejordet Skileikanlegg 7,5 km, Huka hoppanlegg 11,5 km.
  • Også i nærheten: Eidsborg Stavkirke, Vest-Telemark Museum, Ravnejuv, Grimdalstunet, Åmdals Verk Gruver, Tokke kraftverk, Bø Sommarland, Dyrsku`n, trekkspill- og countryfestivalen i Seljord og sist men ikke minst, Telemarks kanalen som går 130 km fra Skien til Dalen, 72 m.o.h.
  • Avstander:  Høydalsmo 7,5 km, Åmot 25 km, Dalen 26 km, Rauland 36 km, Brunkeberg 16 km, Seljord 27 km, Bø 55 km.
Kleivstaul

Kleivstoga, Burstoga, grillhytte og kjeller areal kan leies etter nærmere avtale.
Det er anledning til å låne nøkkel til bom for å komme inn til Kvennevatn og Murtetjønn som er et fantastisk turområde og mulighet for fiske.

«Kleivstaul» ligger i vakker, avstressende Telemarksnatur 570 m.o.h., 750 m nord for E-134 v/Mostøyl, mellom Morgedal og Ofte(Høydalsmo). Stedet er ypperlig for de som ønsker fred og ro sammen med familie eller venner, sommer som vinter, vår eller høst. «Kleivstaul» kan være utgangspunkt for utfart til andre steder i Telemark eller Vestlandet.
Kort vei til; Eidsborg Stavkirke, Vest-Telemark Museum, Ravnjuv, Grimdalstunet, Åmdals Verk Gruver, Tokke kraftverk, Bø Sommarland, Dyrsku`n, trekkspill- og countryfestivalen i Seljord og sist men ikke minst, Telemarkskanalen som går 130 km fra Skien til Dalen, 72 m.o.h.
Flott skianlegg i Høydalsmo for langrenn og hoppbakkeanlegg i Huka. (NM arrangør 2002). Skileikanlegg i Oftebakken (bak Joker Høydalsmo).

Bilder fra Kleivstaul.