Home
Contact
Kart/Map

Norwegian
- Solstad
- Kleivstaul
- Ølutsalg
- Mossbøkroken
- Mossbøstoga
- Tømmerlensa

- Kontakt
English
German

 

Solstad: Koselig hytte på 55m2.

  • Beliggenhet: Hytta ligger 7,5 km fra Høydalsmo mot Øyfjell. Avkjøring til Sandvik v/Ljosdalvatn. Avstand til Rauland 30 km, Øyfjell 3 km, Åmot 22 km. Hytta er fint plassert med utsikt over Ljosdalsvatn. Kort avstand til badestrand om sommeren.
    Området byr på mange aktiviteter sommer som vinter.
  • Innhold: Kjøkken med åpen løsning til stue. 3 soverom med garderobeskap, 2 soverom med køyeseng og 1 med dobbeltseng.
  • Utstyr: Solcellestrøm i kombinasjon med propan. Jøtul peisovn.

Etter tomtekjøp ble det ryddet på tomten og bygd vei opp til "Solstad" m/ snuplass og parkering for biler. Etter dette er det fint utsyn ut over Ljosdalvatn og vi har sol frem til den går ned for aften.  Kort og lett adkomst til sand badestrand 40 m fra hytten. Fiskekort kan løses for fiske i Ljosdalvatn.

For de som liker fred og ro, friluftsliv og fiske, er "Solstad" rette stedet for deg sommer som vinter. Her kan du virkelig koble av i naturskjønne omgivelser, noe som særpreger Vest-Telemark.
Kort vei til; Eidsborg Stavkirke, Vest-Telemark Museum, Ravnjuv, Grimdalstunet, Åmdals Verk Gruver, Tokke kraftverk, Bø Sommarland, Dyrsku`n, trekkspill- og countryfestivalen i Seljord og sist men ikke minst, Telemarks kanalen som går 130 km fra Skien til Dalen, 72 m.o.h.

Flott skianlegg i Høydalsmo for langrenn og hopp. (NM arrangør 2002).

Bilder fra Solstad. Klikk på bilde for å forstørre.